Tervetuloa Tassun vuodatukseen. Tiedossa voi olla vähän vertakin välillä, mutta enimmäkseen kyyneleitä - vuoronperään ilon ja surun. Olen itkeskeleväistä sorttia.

Mitä muuta olen?
Olen kolmekymppinen akateemista uraa aloitteleva nainen. Asun yhdessä miehen kanssa, miehen, josta tänä keväänä tulee aviomieheni. Tarjoamme kodin myös kissalle ja kahdelle labradorille, 10 vuotiaalle seniorivaarille ja vajaa 2 vuotiaalle nuorelle urokselle.  Nuorempi labradoreista on koulutuksessa, ja tänä keväänä se valmistunee avustajakoiraksi. Jos jokin menee vikaan, niin voin syyttää ainoastaan itseäni, sillä olen sen itse kouluttanut.

Valistuneimmat teistä jo päättelivätkin, että jotain vikaa siinä täytyy olla, kun avustajakoirakin on. Niin onkin, ihan pyörätuolin verran. Liikun myös omin jaloin jonkin verran, mutta pitemmillä matkoilla ja tai huonoina päivinä tarvitsen pyörätuolia.

Missä olen?
Tällä hetkellä asumme Helsingissä, mutta syyskuussa 2006 muutamme koko lauma Saksaan, Stuttgartiin.
Sain mahdollisuuden lähteä tutkijavaihtoon ja kun olemme molemmat halunneet tehdä työtä myös ulkomailla, ja kummankin työtilanne antoi mahdollisuuden toteuttaa tämä haave, niin tilanne on täydellinen.

Mitä sitten?
Jostain syystä haluan kirjata ajatuksiani muuttamisesta julkisesti saataville. Lukekaa, seuratkaa, kommentoikaa, haastakaa! Päivitän säännöllisen epäsäännöllisesti - kärsivällisyyttä!