Muistin pitkästä aikaa, että laskuri.net huolehtii Tassutusten tilastoinnista, ja kävin katsomassa tuloksia. Ilahduttavan paljon lukijoita laskuriin oli tarttunut, kiitos teille kaikille.

87686.jpg

Mielenkiintoisinta oli kuitenkin huomata uusia lukijoita, jotka ovat linkittäneet minuun, ja joita en aikaisemmin ole huomannut. Smarre kuuluu vakijalukijakuntaani, ja vastavuoroisuuden nimissä lisäsin itsekin Smarren suosikkilistalleni. Toinen uusi tuttavuus on Jonna, jonka elämästä löytyy liittymäkohtia omaani mm. vammaisuuden kautta.

Olisipa muuten mielenkiintoista nähdä esimerkiksi kaikkien Vuodatuksen blogien välinen verkosto sosiogrammina esitettynä. Tiedättehän ne työpaikoilla ja harrastusryhmissä käytetyt kaaviot, jotka kertovat kuka on kenenkin kaveri ja kuka ei tule toimeen kenen kanssa? Sellainen on tehty esimerkiksi Tahdon asian henkilöistä.

Ketkä lukevat ketä, ja ketkä linkkaavat kehen? Onko paljon blogeja, joita ei lue juuri kukaan? Millaisia klikkejä blogien välille on syntynyt, ketkä kuuluvat kenenkin sisäpiireihin?

Tämä taitaa olla aivan liian suuri tehtävä kenellekään ratkaistavaksi, mutta pieneltä osin nämä linkkilistat sivupalkeissa ja postauksissa tekevät saman asian. Ehkä joskus tästä aiheesta tulee vielä gradu.