Ensin ajattelin, etten viitsi osallistua tähän työpöytämeemiin, joka aika monilla jo on ollut käsittelyssä. Oma työpöytäni kun on niin kovin tylsä, ei taustakuvaa, eikä mitään sekavaa ikonihässäkkää. En tallenna mitään työpöydälle, vaan kaikelle on aina suoraan kansiot ja laitan ne myös suoraan niihin. Olenpas järjestelmällinen. No, tässä nyt siis tylsä tietokoneeni työpöytä.

86436.jpg

Tarkkasilmäiset näkevät, että auki on ssh-yhteys, Firefox ja yksi kansio, joka tällä kertaa näyttää olevan nimeltään Blog. Kuvakkeitakin on aika vähän, käytän enimmäkseen start-valikkoa ohjelmien käynnistykseen. Se mitä tuolla trayssä on tarjolla riippuu firman atk-tuesta enemmän kuin minusta, joten ne saavat olla rauhassa.

Koska tämä tietokoneen työpöytä oli niin äärimmäisen tylsä, päätin ottaa kuvan myös reaalielämän työpöydästäni. Olkaatten hyvä.

86428.jpg

Tokihan minulla on ihan oikea työpöytäkin, ja kunnon työtuoli, mutta jostain syystä läppäri tulee aina nostettua tuohon sohvapöydän kulmalle. Työpöydällähän voisi olla aivan liikaa tilaa ja peräti mahtua levittelemään paperit siihen. Koska olen tehnyt etätöitä loppuviikosta, myös kalenteri ja muuta tärkeää roikkuu pöydällä. Harmi, että kaikki pöydällä lojuvat korut, kellot ja huulipunat eivät näy kuvassa.

Sohvapöydän tilan loppuessa kesken työtilaa voi sujuvasti laajentaa sohvalle. Siihen on hyvä levittää tärkät paperit ja muu äärimmäisen tarpeellinen, jotta voi sitten myöhemmin kaivella niitä makaavan koiran alta pois. Se oikea työpöytä kun sijaitsee työhuoneessa, jossa ei ole stereoita eikä televisiota. Mitä siellä muka voi tehdä?

Tuossa mukissa muuten on tärkeä motto: "Heute ist Dein Tag" - "Tänään on sinun päiväsi".