Tulipa tässä mielenkiintoinen ongelma. Otin viikonloppuna hauskan varjokuvan itsestäni ja koirasta, mutta nyt vasta oivalsin, että seison siinä kuvassa. Edellisessä käyttäjäkuvassani istun tuolissa, joskaan siinä ei näy kuin pyörät, jalat ja liikkumisen estävä kuilu.

Järjestetäänpä tänne vähän interaktiivisuutta, ja kysytään lukijoilta, kumpi kuva on parempi? Kumpi kuvaa mielestäsi paremmin Tassutuksia - pyörätuolilla liikkuminen vaiko koiran kanssa puuhailu? Entä onko kuvissa muuten eroa, jonka perusteella toinen on parempi käyttäjäkuva kuin toinen? Vai pitäisikö Tassutusten kirjoittajan kuvassa ilmetä jotain ihan muuta? Pyörätuoli hihnassa tai muuta villiä? Ideoita otetaan myös vastaan.

Vastausaikaa on heinäkuun loppuun saakka, jonka jälkeen enemmän ääniä saanut jää käyttäjäkuvaksi ainakin toistaiseksi, tai jos vaihtoehto kolmonen saa paljon kannatusta katsotaan miten lukijoiden toiveet tässä kohtaa voitaisiin toteuttaa. Vastauksia voi laittaa tuonne kommenttilaatikkoon ja myös anonyymit äänet huomioidaan.

Kummatkin kuvat ovat tässä alla sen kokoisina kuin ne käyttäjäkuvina ovat olleet.
132274.jpg  132245.jpg