Käyttäjäkuvaäänestys keräsi huimat 8 ääntä. Kiitos kaikille äänestäneille!

Äänet jakautuivat vaihtoehtojen kesken seuraavasti:
Pyörätuolikuva: 4
Varjokuva: 1
Pyörätuolin ja koiran kanssa otettu varjokuva: 3

Toistaiseksi käyttäjäkuvanani on siis taas pyörätuolikuva, mutta jos saan vielä aikaiseksi jonain aurinkoisena hetkenä, katson josko saisin varjokuvaan kauniisti näkymään sekä pyörätuolin että koiran.

Varjokuvan viestistä tuli mielenkiintoisia ajatuksia. Varjokuva edustaa blogin varjomaista luonnetta, sitä kuinka blogi on elämäni osittainen varjo. Niinhän se oikeastaan onkin, vaikkakaan tämä varjo ei ole ihan täydellinen. Joskus jätän jotain pois, joskus lisään jotain, jotta tarina toimii paremmin, mutta perusasiat ovat tapahtuneita sattumuksia ja sinällään tosia.

Pyörätuoli viittaa voimakkaasti blogin vammaisaktivistiseen puoleen ja vammaisuudesta kirjoittamiseen. Se on yksi kirjoittamisenikin päämääriä: tuoda julki vammaisuuteen liittyviä asioita sekä hyvässä että pahassa, mutta realistisesti. Liian monessa yhteydessä vammaisista tehdään joko supersankareita tai onnettomia raukkaparkoja, eikä todellisuus tietenkään ole kumpaakaan näistä. Toivottavasti omalta osaltani pystyn vähän hälventämään tietämättömyyden ja epätietoisuuden verhoa vammaisuuden ympäriltä.