Vaikka tuo eläin ei olekaan vielä valmis avustajakoira, sain luvan tuoda sen töihin. Se voi kuitenkin tehdä työtehtäviään, vaikka sillä ei virallisia liivejä olekaan, ja apu siitä on minulle sama oli sillä merkkejä päällä tai ei.

Töissä ihmisillä tuntuu olevan hankalaa tajuta, että koira on töissä (siis että koira työskentelee), ja vielä vaikeampaa on ymmärtää, mitä se tekee. En pääse täällä käyttämään sitä kunnolla, sillä moniin paikkoihin sitä ei saa viedä, joten ihmisten on vaikeampi ymmärtääkään mitä se tekee ja miksi. Toisaalta lemmikin tuominen töihin ei ole mikään kumma juttu, joten siinä mielessä koiran kanssa on helppo olla.

Työpaikan siivoojat ovat muslimeita, joten ongelmia koiran kanssa tulee väistämättä. Tänään tein toimistoni oveen lapun, jossa kerron, että täällä on koira ja samalla annan ohjeen olla silittämättä sitä, koska sen työ häiriintyy. Saa nähdä moniko tulee kysymään, että mikä työ. :)

183934.jpg

Kyltissä on kirjoitusvirhe, tuo mir pitäisi olla pois. Oviversiossa vedin sen kuulakärkikynällä yli, tähän vaan kommentoin virheen. :)