Sunnuntaiaamuna kävin koiran kanssa pitkällä lenkillä Schlossgartenissa. Se on suuri puistoalue aivan Stuttgartin keskustassa, jonne ihmiset menevät viettämään lämpimiä kesäpäiviä. Nurmikot on jaettu "makailunurmikkoihin" ja niihin, joilla koirat saavat temmeltää. Periaatteessa tuolla Schlossgartenissa koirien kai pitäisi olla kytkettynä, mutta ainakin kaikki meidän tapaamamme olivat irti ja tulivat ihan estotta katsomaan omaa kytkettyä koiraani (mikä on lievästi ärsyttävää).

Tässä muutamia kuvia puistosta. (Toivottavasti teillä on riittävän isot näytöt, jotta kuvat mahtuvat kokonaan laatikkorivien väliin...)

Puistomaisemmalta osuudelta otettu kuva suihkulähteineen ja penkkeineen:
183183.jpg

Syvemmällä puistossa on pieni "järvi", jossa on sorsia, ankkoja (?) ja muutama joutsenkin. Valitettavasti en saanut joutsenista kuvaa, kun en uskaltanut koiran ja pyörätuolin kanssa mennä tarpeeksi lähelle. Olisin pian itsekin ollut uimassa, ja siitähän joutsenet olisivat riemastuneet.

(Katsoimme paikallista Hauskimmat kotivideot-versiota, ja siinä näytettiin morsiuspari, joka syötti joutsenta. Hetken päästä joutsen hyökkäsi morsiamen päälle ja repi mekon helmaa niin että katsojille ei jäänyt epäselväksi minkälaiset alusvaatteet hääpuvun alla oli.)

183184.jpg

Näistä ankoista, tai mitä lienee sorsia ovat, sain kuitenkin kuvan.
Edit 12.9: Siis hanhista, kuten Anne ystävällisesti korjasi. :)

183180.jpg

Tältä kuuluu metsästyskoiran näyttää, eikö?

183181.jpg

Sunnuntaina kävimme ajelulla myös Pforzheimissa, mutta tyypillisesti unohdimme kameran kotiin, joten siltä reissulta ei ole kuvia. Ei se kyllä sen ihmeempi kaupunki ollut, laaksoon rakennettuja pieniä taloja, niinkuin näillä seuduilla joka kaupunki on. Kaunis kyllä, ja viihtyisän oloinen, mutta valokuvissa varmaan ihan saman näköinen kuin mikä muu kaupunki täällä päin tahansa.

Sonnenberg (yksi Stuttgartin kaupunginosa) sen sijaan oli kuin suoraan Märklinin kuvastosta: pieniä laatikkotaloja, tie, junarata, joki ja metsää. Sinne on tarkoitus mennä uudelleen kameran kanssa, kunhan saamme ostettua auton.