Viime yönä oli jo tuulinen, myrskyinenkin, ja ikkunoiden ulkopuolelle asennetut kaihtimet rämisivät niin, että heräsin vähän väliä paukkeeseen. Töissä kuulin säävaroituksesta, joka on annettu koko Saksan alueelle, ja meidän alueellamme "korkeimmalla mahdollisella tasolla". Ulkonaliikkumista on käsketty rajoittamaan, autojen pysäköintiä miettimään ja muutenkin noudattamaan varovaisuutta. Terve järkikin sanoo että tällaisella ilmalla ei ajeta moottoritiellä kahtasataa, eikä lähdetä metsäaukioille piknikille.

Täällä on kuitenkin kaikki ok. Kaaosta, jota suomalainen media uutisissaan on esitellyt, ei ainakaan tällä meidän alueellamme ole. Puita kaatuu kyllä, ja varmaan jotain sähkökatkoja tulee, mutta sisällä olemalla ja normaalijärjellä selviää ihan hyvin. Voitte siis olla huoleti.

Nyt jää kuva-aineisto saamatta, kun en todellakaan lähde kameran kanssa tuonne heilumaan. Koirankin iltapissatus jää lyhyehköksi pikalenkiksi.

Huomiseksi homman pitäisi olla jo ohi ja Kyrill jatkaa muille maille, toivottavasti vähän rauhoittuneena. Paniikkimielialaan ei kuitenkaan ole mitään syytä, kotijoukotkin voivat rauhoittua.