Kirjauduin blogipörssiin, siihen kotimaiseen.

Reilun viikon päästä lähdemme Stuttgartiin, ensimmäisen kerran työpaikan varmistumisen jälkeen. Jännittävää. Oletan, että nyt katson kaupunkia eri silmin, kun muutto sinne on todellisuutta, eikä vain haavekuvia. Miten täällä pääsee liikkumaan? Miten julkinen liikenne palvelee liikuntavammaista matkustajaa? Millaisia asuinalueita työpaikkani lähellä on? Onkohan niissä tarjolla vuokra-asuntoja? Näkyykö muita vammaisia? Entä koiria? Millaiset ulkoilutusmahdollisuudet on työpaikkani lähellä, entä muualla?

Samalla käymme myös tulevassa työpaikassani kättelemässä ihmisiä ja kirjoittamassa sopimuksia. Olen käynyt siellä ennenkin useita kertoja, mutta edelleen - se on erilaista nyt kun lähtö on todellisuutta. En ole aiemmin tavannut koko laitoksen johtajaa, mutta nyt tapaan. Ensimmäinen ajatukseni oli teinix-henkinen "apua, mitä mä laitan sinne päälleni!!".

Ennen tutustumisreissua on kuitenkin vielä paljon tehtävää kotimaassa, niin uuteen työhön liittyviä kuin vanhaankin. Ja nyt on aika ulkoiluttaa koiralauma.